Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Бебешки колички за близнаци

Филтриране по

Марка

Марка

Възрастова група

Възрастова група

Пол

Пол

Промоция

Промоция

Цена

Цена

  • 240,00 лв. - 1334,00 лв.

Налични са 18 продукта.

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Активни филтри

Возенето на количка с близнаци е сериозно предизвикателство за всеки родител. Тя е с по-големи габарити, а и с по-сериозно тегло. Как да изберете най-подходящия модел?

Какви колички за близнаци ще откриете в категорията

  • Със съседни седалки;
  • Тип „влакче“ – със седалки една зад друга;
  • Комбинирани;
  • Летни;
  • Тандеми;
  • С големи сенници.

Коя количка да изберете

Тегло

Всеки от моделите колички за близнаци е с посочено тегло. Важно е возилото да е стабилно, но имайки предвид, че вътре ще се поберат две бебета, които растат с всеки изминал ден, теглото е от съществено значение. С по-леките модели ще успявате по-добре да се справяте с бордюри, стръмни улици и стъпала.

Размери

Заради по-големите им размери, возилата за близнаци често срещат трудности с преминаването през по-тесни тротоари, през входове на сгради, при возенето в асансьор и събирането в багажник. Предварително проучете размерите в сгънато и разгънато състояние (особено ширината), за да изберете модел за близнаци, който ще можете да съхранявате и превозвате безпроблемно.

Проходимост

Предвид по-голямото тегло количките за близнаци изискват повече усилия при бутането. Имайте предвид, че когато теренът има неравности, по-ефективни са по-големите колела. Що се отнася до маневреността, тя е най-добра, когато предните гуми се въртят на 360 градуса.

Комфорт

Задължително е седалките да са удобни, а при новородените – и да осигуряват легнала позиция, за да могат бебоците да почиват необезпокоявани. При по-големите деца също е препоръчително.

Седалките – една до друга или една зад друга

Изборът между двата бебешки модела за близнаци (наричани още „редица“ или „влакче“) се базира както на лични предпочитания, така и на технически разлики. Като предимство на количките „влакче“ можем да отбележим факта, че са тесни и лесно преминават по тротоари, през врати и др. Сред плюсовете на „редица“ пък е, че имате видимост към двете деца едновременно, че центърът на тежестта е по-близо до дръжката, от която управлявате, както и че предната част на количката не върви много преди вас (което е особено важно при пресичане).

Защо да се доверите на Kidsfashion.bg

Ние от Kidsfashion.bg знаем, че оборудването за две деца на една възраст неминуемо изисква значителни инвестиции. Ето защо се стремим да предложим на своите клиенти трайни и качествени маркови детски и бебешки продукти на достъпни цени. Така вие можете да купите за своите бебета модерни продукти, които наистина си заслужават и това да е разумна дългосрочна инвестиция за следващите няколко месеца или години.

Открийте нашите нови колекции, промоции и отстъпки онлайн в магазин Kidsfashion.bg!

Топ продукти от КОЛИЧКИ ЗА БЛИЗНАЦИ

Виж още Скрий