Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Колички за близнаци КАМ

Филтриране по

Марка

Марка

Пол

Пол

Цена

Цена

  • 1312,00 лв. - 1313,00 лв.

Съдържа 1 продукт.

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Активни филтри

  • Марка: CAM

Да имаш близнаци си е цяло предизвикателство, тъй като се грижиш едновременно за две деца, които имат едни и същи потребности, но пък различни характери. Една от задачите ти като родител е да избереш подходящите транспортни съоръжения. Ние от онлайн магазин Kidsfashion.bg знаем, че ти си гъвкава като родител и в природата ти е да умееш да се справяш с различните ситуации при отглеждането. 

Вероятно се чудиш как да избереш модел, който да ти предложи място и за двете деца. За да ти помогнем, в днешния материал разказваме за количките за близнаци на Cam – италианска марка, която предлага безупречен дизайн, сигурност и надеждност. Освен това цените на колички Cam за близнаци са топ, което допринася за лекота в бюджета.

Предимства на колички за близнаци Cam

Вече знаеш, че съществуват транспортни съоръжения, които ти позволяват да излизаш и с двете деца едновременно. За да си спокойна, че осигуряваш максимална сигурност по време на разходките ще те запознаем с предимствата на колички за близнаци Cam:

  • Универсален цвят – това предимство ти позволява да използваш бебешките колички Cam за близнаци и за двата пола;
  • Две седалки – осигуряват достатъчно място в количката и за двете бебета, без да нарушават личното им пространство. Седалките са с опция за монтаж в три различни конфигурации, които основно зависят от твоето желание и нуждите на децата;
  • Регулируеми облегалки – регулирането е в четири позиции.
  • Поставки за крачетата – вървят с голям кош, два сенника, две покривала за крачетата, а не на последно място и два дъждобрана;
  • Висока здравина на колелата – те са издръжливи и подготвени за разходки на всякакви терени.

Със закупуването на тези съоръжения гарантираш безопасността на двете деца благодарение на пет точковия предпазен колан, а цените на детските колички за близнаци Cam определено са изкушаващи.

Виж още Скрий