Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Електрически тротинетки

Филтриране по

Марка

Марка

Възрастова група

Възрастова група

Пол

Пол

Промоция

Промоция

Цена

Цена

  • 293,00 лв. - 634,00 лв.

Налични са 9 продукта.

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Активни филтри

Модерна, бърза, красива – ако вашето хлапе иска електрическа тротинетка, вижте какви детски модели сме подбрали в раздела!

Как да изберете детска електрическа тротинетка

Електрическите тротинетки на две гуми стават за игра и за придвижване. С тях можете да пътувате до пет пъти по-бързо от нормалния човешки ход. Те помагат на хлапето да премине много дълъг маршрут, без да се умори. Освен това тренират баланса, координацията, вестибуларния апарат. Да не забравяме, че могат да се използват и като класически механични тротинетки.

Как обаче да се насочите към конкретен модел? Обърнете внимание на някои характеристики:

  • Пробег – електрическите тротинетки имат зареждаема батерия, което означава, че тяхната енергия ще стигне за определено разстояние от пътя, след което отново ще трябва да я заредите. Обърнете внимание на посочения пробег и преценете дали моделът отговаря на вашето търсене. Някои от детските видове могат да бъдат карани 5-6 км без презареждане, други – до 25 км;
  • Товароносимост – повечето електрически детски предложения са за водачи до максимум 100 кг;
  • Скорост – има детски модели, които развиват скорост до 25 км/ч;
  • Сгъване – сгъваемите могат лесно да се поберат в багажника, в килера, в мазето, или където другаде сте им отредили място;
  • Височина – съобразете височината на кормилото с тази на хлапето. В описанието на много от моделите е посочена и ориентировъчна препоръчителна възраст;
  • Енергийна програма – някои детски предложения предлагат избор: Еко, Стандартна, Пешеходец, Спорт.
  • Светлини – сред електрическите тротинетки ще откриете варианти с предни и задни светлини, с които малчуганите могат да бъдат пълноценни участници в движението.

Как се зареждат електрическите тротинетки

Зареждането става със зарядно, което включвате директно към ел. мрежата. Различните батерии имат нужда от различно време за зареждане, но то задължително е посочено в инструкциите. Може да бъде 2, 3, 4 и т.н. часа.

За деца на каква възраст са подходящи моделите в категорията

Ориентир за колко големи водачи е подходящо дадено возило, могат да бъдат неговите размери. Ако позволява возенето на хлапета до 50 кг, тоест – до максимум 14-15 години. Ако максимумът е 100 кг, значи е добър избор и за по-едри тийнейджъри.

Защо да поръчате от Kidsfashion.bg

Когато търсите качествени и безопасни детски превозни средства на две колела, задължително разгледайте каталога на Kidsfashion.bg! Тук ще откриете разнообразни забавления за малки и големи малчугани, произведени в съответствие с всички международни стандарти и изисквания.

Не забравяйте да осигурите на малкия водач и предпазни средства: протектори, каски и др. Онлайн магазин Kidsfashion.bg предлага всичко на едно място и на достъпни цени. Открийте изгодните оферти!

Виж още Скрий