Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Crocodile Creek

Crocodile Creek ✔️ Детски стоки ᐉ ТОП Цени — Kidsfashion.bg
4
4

Съжаляваме, търсената от Вас страница не е намерена

Възможно е да сте въвели грешен URL на страницата или е била преместена в друг раздел. Използвайте линковете по-долу или търсачката, за да намерите необходимата информация:

Crocodile Creek е американска марка, която произвежда еко училищни пособия. Компанията създава продукти, подходящи за ученици и деца в детската градина. Оригиналните ученически пособия имат интересен дизайн, а също така отговарят на европейските стандарти за качество, което потвърждава дългосрочната им употреба. 

Защо си заслужава да се доверите на Crocodile Creek

Ако искате вашето дете да използва висококачествени продукти, докато е на училище, то тази марка е правилният избор за вас. С тяхна помощ то ще има винаги домашно приготвена храна и вода в удобна бутилка.

Кои продукти на Crocodile Creek ще откриете на Kidsfashion.bg

Разнообразни ученически пособия за момчета и момичета с интересен дизайн:

  • бутилки за вода – изключително удобни, побират различно количество вода и можете да изберете шишета със сламка, за още по-голямо удобство;
  • кутии за храна – в тях можете да поставите различни неща за хранене, приготвени у дома, които малчуганът да хапне на обяд – сандвич, бисквитки, плодове и зеленчуци и други.

Мъникът със сигурност ще хареса артикулите на Crocodile Creek поради шарените картинки, които са изобразени на тях.

Защо да поръчате от Kidsfashion.bg

В онлайн магазина ни Kidsfashion.bg ще откриете необходимите кутии и бутилки за училище, които ще са верен помощник на вашето дете, а цените ще ви изненадат приятно.

Виж още Скрий