Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Детски конструктори

Филтриране по

Марка

Марка

Възрастова група

Възрастова група

Пол

Пол

Герои

Герои

Промоция

Промоция

Цена

Цена

  • 1,00 лв. - 500,00 лв.

Налични са 314 продукта.

Показани са 1-24 от общо 314 артикул(а)

Активни филтри

Търсите смислена детска игра, която не просто да забавлява хлапетата, но и да помага за тяхното развитие? Верният отговор е: конструктор.

Как помагат на детето

Детските конструктори са комплексни играчки. За да се справи с предизвикателството, пред което го поставят, малчуганът използва и развива логиката си, аналитичната си мисъл, съобразителността, концентрацията, търпението. Наред с това се тренират и физически качества като точност и сръчност.

Много е важна и “храната”, която тези занимания дават на фантазията. Те провокират интереса и любопитството на детето. В някои от моделите има инструкции как да се сглоби конкретна фигура: къща, животно, влак…, но малчуганът има възможност да създаде и свой, напълно нов строеж. Можете да му съдействате, като му дадете идеи, покажете му различни комбинации между частите и го насърчите само да измисли свой замък, робот или друго творение.

Всеки ден играта може да е различна, а конструкторът да се комбинира и с други детски играчки: да помогне за изграждането на къща за кукли, на гараж за коли и т.н.

Какви детски конструктори предлагаме в раздела

Материали

Разнообразието е огромно. От здрави пъстри пластмасови модели във всевъзможни форми, до екологични дървени предложения.

Видове

  • С големи части – тези конструктори са подходящи за най-малките. Елементите са в различни цветове и форми: кубчета, цилиндри, конуси и др. С тях се подобрява детското комбинативно мислене. Подреждайки кули, огради и сгради, те се научават да контролират движенията си;
  • От дървени блокчета с еднакъв размер и форма – този тип конструктори провокират детското въображение. Хлапетата с интерес откриват колко много различни форми могат да се изградят от едни и същи елементи;
  • Със зъбни колела – интересното тук е, че при подходяща подредба, всяко колело предизвиква въртенето на съседното, така че играта не се състои само в самото редене, а продължава и след това;
  • С гъвкави части – тези конструктори дават почти неограничени възможности и с тях децата могат да сътворят всичко: от човечета, през къщи до лунапарк;
  • Превозни средства – ако хлапето ви е фен на техниката, ще му бъдат интересни играчките, с които само да конструира кола, хеликоптер, камион и др.

Защо да поръчате от Kidsfashion.bg

Ние знаем, че играчките не са „просто играчки“, а са цял етап от детското развитие. Това е и причината да подбираме внимателно всеки продукт, който включваме в каталога на нашия онлайн магазин.

За нас е важно да ви предложим добри занимателни игри за малките момчета и момичета, с гарантирано качество. И тъй като желаем артикулите ни да са достъпни за всеки родител, прецизираме внимателно цените си и по всяко време предлагаме атрактивни отстъпки, програми за лоялни клиенти и тематични промоции. Възползвайте се! 

Виж още Скрий