Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Детски колички за кукли

Филтриране по

Марка

Марка

Промоция

Промоция

Цена

Цена

  • 20,00 лв. - 134,00 лв.

Налични са 8 продукта.

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Активни филтри

При разходки на открито децата обикновено взимат играчки със себе си. Момчетата имат коли, момичетата имат кукли и плюшени животни. Носенето на любимата кукла на ръце е скучна и изморителна задача. Много по-лесно е момиченцето да се грижи за нея, като истинска майка, с помощта на количка. За щастие, сред моделите, които можеш да откриеш в онлайн магазин Kidsfashion.bg, има подходящи за деца от всички възрасти.

Как да избереш детска количка за кукли

Основното правило при избора на всяка играчка е да отговаря на нуждите и очакванията на детето. Поканете малката госпожица да участва в избора на количка за кукли – тя ще се радва да ви помогне. Все пак трябва да вземеш предвид основните характеристики:

  • тип бебешка количка – може да бъде прохождащ модел, люлка за бебе, компактен сгъваем бастун или универсален трансформатор. Бастуните и опциите за ходене са подходящи за най-малките и са лесни за управление. Трансформаторите са възможно най-близки на външен вид до истинските модели – те ще бъдат оценени от момичета над 5 години;
  • размерът на продукта зависи от ръста на детето. Ако бебето може лесно да се справи със задачата с изваждането и поставянето на куклата, тогава размерът е избран правилно. Лесното управление зависи от позицията на дръжката. Колкото по-високо е, толкова по-голямо трябва да бъде момичето. Избери модел, който има функция да се регулира дръжката.

От друга страна, когато купуваш луксозни кукленски колички, трябва да обърнеш внимание на зимните и летните модели, както и дървените продукти. 

С какво се характеризират количките за кукли

В нашия каталог можеш да откриеш модерни детски колички за кукли на супер цени. Също така е важно да се запознаеш с някои от основните им характеристики, за да направите най-добрия избор. Уверете се, че играчката е изработена от висококачествени и издръжливи материали и механизмът за сгъване е защитен от случайно изпускане. 

Външният вид не е на последно място. За много малки е по-добре да изберете нещо ярко, с голям и разбираем модел. За по-големите деца моделът може да има по-компактен външен вид, по-добре е да се доближава максимално с истинския продукт. Допълнителните елементи ще разнообразят играта и ще подобрят функционалните характеристики на играчката. Това включва кошница и пазарска чанта, колани, носачи, подвижни или сгъваеми сенници. 

Ако купуваш подобна играчка, която ще се използва не само на улицата, но и у дома, тогава се увери, че колелата са с гума или друго меко покритие, което няма да надраска паркета или ламината.

Виж още Скрий