Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ за BLACK FRIDAY

- Категории Новини

Кога се провежда BLACK FRIDAY през 2021 година?

Технически, ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК винаги се провежда през четвъртия петък на ноември. Тази година, официалният празник на шопинга се пада на 26 ноември, който ще бъде последван от CYBER MONDAY – на 29 ноември. Но, истинският отговор на въпроса е, че отстъпките за BLACK FRIDAY вече започнаха. 

Какво е BLACK FRIDAY?

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК често се смята за начало на празничното пазаруване, което се провежда всяка година, в края на месец ноември. Този ден се е превърнал в емблематична дата в света на търговията, тъй като почти всички брандове предлагат големи отстъпки на популярни продукти. 

BLACK FRIDAY продължава да се развива всяка година, като разпространението му в онлайн шопинга нараства все повече и повече, затова очакваме 2021 година да не е по-различна.

Защо се нарича ЧЕРЕН ПЕТЪК?

Името е прието по този начин, защото на този ден бизнесът навлиза дълбоко в „черното“ с печалби, а не в „червеното“ със загуби. 

Трябва ли да чакаме BLACK FRIDAY, за да пазаруваме?

Въпреки, че може да не изчакаме до ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, за да накупим всичко, което сме си наумили, разумно е да изчакаме до този ден, за да направим по-голямата част от това. От нашия опит, няма други дни, с толкова многобройни сделки и продажби. 

Имаме ли съвет за пазаруване през BLACK FRIDAY?

Да, всъщност имаме. Тук можеш да прочетеш нашите упътвания за по-бърз и приятен шопинг в Kidsfashion.bg

Какво е CYBER MONDAY?

КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК е понеделникът след ЧЕРНИЯ ПЕТЪК и също се смята за един от най-големите дни за ОНЛАЙН пазаруване през годината. Въпреки че този ден съществува, откакто онлайн пазаруването придоби голямата си популярност, името е цитирано за първи път през 2005 г. 

Красотата на CYBER MONDAY е във фактът, че сделките и офертите съперничат с тези, открити в ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, но цялото пазаруване се прави ОНЛАЙН. Голяма част от шопинга, който се случва на този ден, се извършва у дома.

С течение на времето ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК и КИБЕР ПОНЕДЕЛНИКЪТ се смесиха, за да образуват един дълъг празничен уикенд на продажбите. 

Свързани статии