Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Как да комбинираме дрешките за момченцата?

- Категории Детска мода , Новини


Висококачествените и красиви дрехи са практичен избор, който ще влезе веднага в употреба и ще се използва дълго време. Ако все още се двоумите как да комбинирате дрешките за момченце, винаги може да се спрете на класическия вариант на дънки с риза или панталонки със суитчър, а за по-неглижиран аутиф изберете тениска с интересна щампа и не забравяйте за връхната дреха, защото вечерите са студени.  

Съчетанието на цветовете също е от значение. Но това е цяла една тема, която е толкова обхватна... Гмурнете се в морето от цветни комбинации за дрехите. И все пак, най-важното от всичко е, децата да се чувстват удобно и нищо да не им пречи, за да се движат свободно.

Друг факт е, че децата избират повече по външния вид, отколкото по качество и практичност. От своя страна, възрастните наблягат точно на тях и те виждат света по различен начин, в това число и облеклото. Дрехите, които ние харесваме и дори бихме носили, ако са по-големи, в повечето случай не се харесват на децата. 

Ако трябва да избираме дреха за нашето момче, можем много по-лесно да я изберем, защото знаем какво харесва, отколкото ако трябва да купуваме за дете на приятелско семейство. Но, ако се поинтересуваме кои анимации или герои от приказки харесва, тази подробност ще ни помогне да намерим  облекло с апликациите на любимите му персонажи.

И все пак, най-важното е, децата да бъдат щастливи, да виждате радостта в очите им, дори и тя да е породена от най-малките неща, като например щампата на любимия герой върху тениската или костюма на Спайдърмен. Малчуганите  имат богато въображение и техен вътрешен свят, които е пълен с всякакви приказни герои, които понякога са симпатични, друг път страшни. Не бива да се притеснявате, ако той поиска блуза с някоя по-страшна картинка, защото с етапите на порастването си, те изпитват необходимост да се идентифицират с различни образи. 

Играейки различни роли, децата пробват различни гледни точки и го правят съвсем естествено, а това е и пътят към израстването им. Ние в повечето случай, не можем да предвидим, че някоя дрешка ще се хареса толкова много на детето, че да иска да бъде облечен с нея постоянно. Това, което децата забелязват, ние не го виждаме и чувстваме, но опитите да се доближим до техния свят ни обогатява. Изборът на дрешки за малките ни съкровища е въпрос и на интуиция. Най-значимото е да проявите внимание и да имате желание да ги зарадвате, а с нашите предложения ще можете бързо и лесно да намерите това, което е необходимо.

Свързани статии