Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Какъв BLACK FRIDAY купувач си?

- Категории Новини

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК е любимият ден на всеки шопинг любител. Това е ден, който извежда най-доброто и най-логото от хората. Независимо дали обичаме този ден или абсолютно го отричаме, има типове, които описват стила ни. Какъв BLACK FRIDAY купувач сте вие?

Ранна птичка

Тези купувачи се подготвят отрано, следят и сравняват цените и условията на пазара, а в деня на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК са станали час-два по-рано, за да са сред първите. Те нямат нищо против да прекарат часове в проучвания, само, за да намерят своя продукт на най-добра цена, защитавайки любовта си към празника на шопинга. Те определено правят всичко, за да получат зашеметяващи оферти. Пазете се от тях...

Случайни ентусиасти

Този тип не се интересуват много от намирането на най-изгодните оферти, но чувстват, че трябва да пазаруват на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, защото всички останали го правят. Те се появяват в Мола или разглеждат онлайн сайтовете дълго, след като офертите са били пуснати, с надеждата да намерят нещо добро. Има вероятност случайните ентусиасти да се приберат у дома или да затворят телефона, след като платят редовна цена за всички неща, които „ранната птичка“ е получила наполовина. Е, по-добър късмет догодина!

Прекалено подготвеното семейство

Това семейство репетира за този ден в продължение на месеци. Те имат тренировки и планове за действия. Празниците могат да бъдат доста стресиращи, особено когато трябва да се подготвим с подаръци за всички. Те не се разсейват – имат готов списък и точен бюджет, който следват стриктно. 

Разглеждащият

Този тип отделя време да разглежда на спокойствие, докато намери нещо, което си струва да купи. За разлика от сериозно ангажираните купувачи, които имат нужда да купуват всичко, разглеждащият е напълно доволен и от това да се прибере вкъщи с празни ръце.

Браузърът

Този човек винаги има смарт телефон под ръка. Ако намерят оферта от ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, първото нещо, което правят, е да отворят браузъра и да сравнят на още пет места. Тяхната мисия е да намерят най-ниската цена сред всички онлайн магазини и не се страхуват да го направят. Дори и да е само лев, те са готови да чакат своята пратка, ако това означава да спестят малко пари. 

Въздържателят

Този тип не харесва ровенето и дебненето на оферти по време на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК. Те предпочитат да стоят на топло у дома и да гледат филми на спокойствие, без значение какво се случва навън, отколкото да се изправят пред борещи се за най-добрите сделки ентусиасти. Въздържателят предпочита да вземе участие в CYBER MONDAY (КИБЕР ПОНЕДЕЛНИК) и да се наслаждава на пазаруването след натоварения уикенд. 

Импулсивни купувачи

За разлика от браузърите, импулсивните купувачи просто ТРЯБВА да купят нещо на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК. Не ги интересува кое колко струва, важно е да го купят. 

Ветеранът

Този човек знае как да влезе и излезе от магазин за броените минути. Наясно е точно къде се намират нещата, които иска, начертава маршрута си и не отнема от времето си за излишни маневри. Вероятно вече е напазарувал от няколко магазина, преди да успеете да намерите касата, за да платите своята поръчка. 

Party people

За тях всеки ден е повод за празник и ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК не прави изключение. Уговарят се с приятели и споделят всяка минута в социалните мрежи. По време на събитието този тип купувачи се чувстват като на приятно гости, пазаруват с лекота и се забавляват.

От кой тип сте вие?

Свързани статии