Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Пролетно вдъхновение в гардероба на малките

- Категории Детска мода , Новини

С настъпването на пролетта идва и времето на дългите разходки и игри на открито с децата. При смяна на сезоните, всеки път щом погледнем гардероба на малките се запитваме: кой аутфит би бил най-подходящ за това време? Дали да изберем облекло, което е леко, но топло или пък нещо цветно и еластично. 

Време е за цвят в дрехите

Не забравяйте да внесете цвят тази пролет с тоалети, които отразяват чувство на страхотно настроение. Потърсете ярки червени, сини или зелени цветове, а защо не и цветна комбинация между тях. Обичаме да обличаме малките си в цветни дрехи, защото това дава шанс да покажем колко креативни сме.

Щампи с елементи на цветя

Вашето малко момиче ще се почувства, като истинска принцеса в рокля на цветя. Дрехите с мотиви на цветя са идеални за пролетния сезон, те изглеждат невероятно и изцяло се съчетават със слънчевите дни. Цветните щампи са чудесен избор за стилна визия, независимо дали са маргаритки, рози, нарциси или нещо друго.

Дрехи с принт на животни

Сивите и мрачни дни вече са почти зад гърба ни, време е по-активно да внасяме настроение в дрехите на децата и да ги вдъхновяваме с животни, които изглеждат страхотно и доставят удоволствие за носене на малките. #Boboli са чудесна избор, за аутфит със забавни щампи на животни.

Защитени от слънцето и водата

Добавете във визията на малките слънчева шапка, за да са добре защитени от слънцето, а и не само! Шапката придава завършен вид на всеки аутфит. Може да разгледате предложенията, за шапки на Mayoral, Boboli или Guess Kids, гарантираме че ще откриете вашия фаворит.

Свързваме пролетта с излизане сред природата, а това означава повече посещения на водопади и реки. Подгответе вашето дете добре за тези забавни дейности с облекло, което е идеално за водно забавление. Не трябва да забравяме и топлите дрехи в случай, че времето не е такова, каквото сме си мислили.

Има голям избор от прекрасна гама на пролетни стилове, които ще накарат вашето дете да изглежда абсолютно фантастично и да се чувства удобно и комфортно. Вземете кучето и се отправете към парка, за да се възползвате от страхотните дни и да създадете нови приключения. 

Свързани статии