Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

С деца на море - какво задължително трябва да вземем с нас?

- Категории Майчинство , Новини


На море с деца - мисия възможна! През лятото, голяма част от хората, предпочитат да прекарат почивката си на морето. Пясък, вълни и слънце - какво по-хубаво от това?! Ваканцията на морето определено е релаксираща, а за да бъде и организирана, и да не се притеснявате, че ще забравите нещо - сме събрали всички необходими принадлежности, които да сложите в багажа си за морето. 

С деца на море - какво задължително трябва да вземем с нас?

1. Играчки за плажа- всякакви кофички, гребла, лопатки, да не забравяме и багера! За децата, построяването на пясъчен замък, е може би най-забавната част от почивката на плажа. Не забравяйте да вземете и останалите им любими играчки, с които обичат да си играят.

2. Меко одеало, за да си направите пикник навсякъде, по всяко време, и играта никога да не спира.

3. Мрежеста чанта – много подходяща за събиране на играчките. С нейна помощ много лесно ще пренасяте играчките, очилата и всичко останало, без да се притеснявате, че ще се приберете с чанта, пълна с пясък.

4. Пояс и спасителна жилетка - препоръчителни за деца под 12г. Колкото и добре да плува вашето дете, осигурете си спокойствието, като ги използвате.

5. Хвърчило – още едно приятно занимание, което ви гарантира много забавление.

6. Zipper торбички - добре е да имате в различни размери, за да съхранявате електроника, мокри бански или сандвичи за плажа.

7. Царевично нишесте - изключително ефикасно за премахване на пясък от ръцете, краката, косата, а също така и за отстраняване на петна.

8. Слънцезащитни продукти – не забравяйте за тях и задължително ги използвайте.

9. Шапка! Тя е много важна и задължително трябва да се слага на бебета и малките деца, чиято нежна кожа е по-податлива на слънчеви изгаряния. 

10. Хладилна чанта – за динята, напитките и храната, е просто безценна.

11. Вода - старайте се да пиете по-често вода, за да не се дехидратирате.

12. Очила за под вода –  децата ви ще бъдат много щастливи, защото голяма част от забавлението на морето, е плуването и опознаването на морската шир. 

13. Бански костюм - намерете възможно най-удобния, за да се чувствате свободно и да си починете. Това важи както за вашия бански костюм, така и за банските на малчуганите. 

14. Джапанки - изберете възможно най-обикновените джапанки.  Не залагайте на маратонки или скъпи сандали, защото най-вероятно ще ги съсипете. 

15. Слънчеви очила - защитете очите си от силното слънце.

16. Плажен чадър – идеалният избор, когато детето не обича да носи шапка. Така детето ще е защитено от прякото слънце, но и ще е доволно.

17. Допълнителни дрехи – след като играта на плажа приключи, децата ви ще бъдат мокри, целите в пясък и изтощени от забавленията. Ето защо, винаги носете детски дрешки, за да ги преоблечете.

Изберете нещо удобно и приятно за носене, защото децата, а и не само те, след изморителния ден, ще имат нужда от комфорт и удобство. За летните дни и нощи, избягвайте изкуствените материи и заложете на памук, лен и всякакви други ефирни материи.

И накрая, но не на последно място, проверите прогнозата на времето. Обичайно, температурите са високи, но има вероятност и да завали. Ето защо, по-добре е да бъдете подготвени и с пролетно-лятно якенце.

Приятна морска почивка!

Свързани статии