Изхождайки от дългогодишния си опит в различни сфери на търговията и услугите, създадохме множество брандове, които успешно наложихме на българския пазар. В нашето портфолио добавихме и Kidsfashion.bg - с идеята за ТВОЕТО ДЕТЕ. ТВОЯТ МАГАЗИН

Предлагаме ви колекции от дрехи с различни материи, за всеки вкус, достъпни за всеки един от вас и предназначени за различните възрасти на вашите деца. Представляваме световно утвърдени брандове Mayoral, Disney, BebettoIgor, Organic kid, Abel & LulaEnfant mode, Keiki, Shone, Boboli, GUESS, за да отговорим и на най-съвременните модни тенденции.

За да защитим бъдещето на нашите деца и да допринесем за опазването на околната среда, предлагаме продукти изцяло изработени от 100% органичен памук – най-чистата тъкан, под името Organic kid -  бранд, на която сме ексклузивен представител за България.

Kidsfashion.bg без съмнение е ТВОЯТ МАГАЗИН за ТВОЕТО ДЕТЕ - изпълнен с богато разнообразие от меки, висококачествени и нежно докосващи материи в разнообразни цветове, вдъхновяващи съчетания между красиви и стилни модели на дрехи и обувки, носещи комфорт и самочувствие, както и дизайнерски аксесоари, които допълват идеалната визия на вашите малки и по-големи деца.

Избирайки Kidsfashion.bg, вие ставате част от нашето семейство, а ние се ангажираме да ви подарим още повече прекрасни емоции!

Пазаруването не е било по-вълнуващо досега!