Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Магическите моменти идват с магически дрехи, продукти и марки на изкушаващи цени! Светът на децата не е тайна за нас. Независимо дали става въпрос за мода, грижа за бебето или забавление на колела навън, ние се гордеем, че продуктите, които предлагаме, са продукти, които децата обожават. 

Ние, Фешън Мууд ООД, сме представители на богата гама от световни брандове за детски и бебешки стоки. Възрастовата група, която обхващат е от 0 до 18 години. Оперираме на българския пазар чрез Kidsfashion.bg.

Всяка марка, която ще откриеш онлайн при нас, е внимателно подбрана. Погледът ни е насочен към бъдещето на детското облекло, за да придвидим нуждите на нашите малки клиенти.

Фокусът ни е насочен основно върху онлайн шопинга, а вдъхновение черпим от мъничките хора, любители на нашите колекции. Помагаме на родителите да откриват нови брандове, които да заобичат, заедно със своите деца, без да се налага да прекарват часове в проучване и сравняване на цените. 

1_42.jpg

50+

детски бранда

12000+

продукта

1

онлайн магазин

1

физически магазин

Нашите цели

2_37.jpg

Стремим се да осигурим на своите клиенти достъп до най-новите дизайнерски дрехи, продукти и решения. Когато пазарувахме дрехи за своите деца, открихме много неща, които нямаха смисъл.

Розово за момичета – синьо за момчета, качество на цената на цяло състояние и лозунги за всичко, казващи на децата кои са те и какви трябва да бъдат. Затова, изградихме бранд, който пренаписа правилата!

Всеки цвят е за всяко дете. Без етикети. Без лозунги. Меки и устойчиви материи за дрехи, които правят деня на децата още по-цветен, още по-пъстър. 

И всичко това, подкрепяно от незаменимо потребителско преживяване, за което повечето смятат, че не съществува. Да, пазаруването на детски дрехи, обувки и аксесоари не е било по-вълнуващо досега!

Вярваме в качествените материали!

Нашата краткосрочна цел е всички наши колекции и облеката в тях, да бъдат изработени с помощта на устойчиви процеси и материали, като органичен памук или тъкани, изработени от рециклирани бутилки.

Нашата история

2020

откриване на онлайн магазин Kidsfashion.bg

2021

откриване на физически магазин Kidsfashion.bg

2022

Нека открием своето бъдеще #заедно

Мисия и ценности

Чувстваме, че сме отговорни към света, който ще завещаем на децата си. За да насърчим положителните промени около нас, да намалим вредното си влияние върху Земята и децата ни да наследят един по-добър свят, ние предлагаме и селекция от еко дрехи и продукти, които да променят детския гардероб, като опаковаме своите пратки – без пластмаса, без пестициди и химикали, за една по-добра грижа към най-малките. Ние определено сме ЕКОисти и не се страхуваме да си признаем!

3_34.jpg