Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Ние, Фешън Мууд ООД, сме представители на богата гама от световни брандове за детски и бебешки стоки. Възрастовата група, която обхващат е от 0 до 18 години. Оперираме на българския пазар чрез kidsfashion.bg.

Портфолиото ни се състои от дрехи, обувки и аксесоари с разнообразен дизайн, достъпни за всеки един от нашите клиенти и предназначени за различните възрасти на техните деца.

Представляваме световно утвърдени брандове, като дистрибутори или вносител на Mayoral, Boboli, Guess, Abel & Lula, Disney, Shone, Igor, Bebetto, Organic Kid, Keiki, Enfant Mode, Orange Toys, Kikka Boo, Micro, Globber, Cybex, Hauck

За нас, отношението към клиента е от първостепенно значение, ето защо всекидневно се опитваме да се развиваме и да подобряваме потребителското преживяване. Стараем се да подаряваме положителни емоции, с които нашите клиенти да припознаят kidsfashion.bg – като твоят магазин за твоето дете.

За да насърчим положителните промени, да намалим вредното си влияние върху Земята и децата ни да наследят един по-добър свят, ние предлагаме и селекция от еко продукти, които да променят детския гардероб – без пластмаса, найлони и опаковки, без пестициди и химикали, за една по-добра грижа към най-малките.

Изхождайки от дългогодишния си опит в различни сфери на бизнеса, свързани с автомобилната индустрия и оборудване, дигитално управление и маркетинг на успешни брандове на българския пазар, добавихме към своето портфолио и онлайн магазин за детски дрехи, обувки и аксесоари kidsfashion.bg.