Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.


УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако поръчаната от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, можете да я върнете в 30 дневен срок и в следващите 14 дни да получите парите си обратно.

Връщането на стоката става с куриерска фирма до посечения адрес на Бланката за връщане в получената поръчка.Процедурата по връщане е следната :

✔ Попълвате бланката за връщане, задължително прикрепяте фискален бон за направената поръчка и ги изпращате заедно с продуктите на посочения адрес с куриерска фирма;

✔ Ако стоката е с фабричен дефект, стойността й се възстановява на клиента; 

✔ Ако закупената стоката не съответства на желания размер или не ви удовлетворява, транспортните разходи се заплащат от страна на клиента;

✔ При отказ за приемане на пратка от клиента, след упражнено право на преглед и тест, транспортните разходи и в двете посоки се заплащат от същия. 

✔ Продукти от сектор бельо и чорапи не подлежат на връщане;

✔ Продуктите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид: 

да не са носени, прани, гладени, зацапани и с неприятна миризма, с оригинална опаковка и етикет.Връщания, направени по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ. Таксата за доставка на върнатите стоки ще бъде приспадната от сумата, която ще Ви бъде възстановена.

✔ Ще получите стойността на върнатите артикули в посочената от вас банкова сметка в Бланката за връщане до 14 дни след връщането. 

✔ Таксата, направена от клиента, за доставка на върнатите стоки с установен фабричен дефект, ще им бъде възстановена.

✔ Ако имате още допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на тел.: 0700 700 12

Изтеглете Бланка за връщане от ТУК.

Всички посочени полета на Бланката за връщане, отбелязани със * за задължителни.