Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

KOЛЕКЦИИ

Какви са нашите колекции/марки?

Предлагаме ви колекции от дрехи с различни материи, за всеки вкус, достъпни за всеки един от вас и предназначени за различните възрасти на вашите деца. Представляваме световно утвърдени брандове Mayoral, Guess kids, Boboli, Abel & Lula, Micro, Globber, Hauck, Cybex, DisneyBebettoIgorOrganic kid, , Enfant mode, Keiki, Shone и др., за да отговорим и на най-съвременните модни тенденции.

ПОРЪЧКИ

Как да направя поръчка?

• Харесайте продукт 

• Изберете подходящия размер 

• Натиснете бутона „Добавяне към кошницата” 

• В нова страница: „Кошница“ ще видите информация за избраните от Вас продукти.

Ако желаете да разгледате още продукти, изберете опцията "Продължи пазаруването".

Ако желаете да завършите поръчката си, изберете опцията "Към кошницата".

• Попълнете полетата с личните си данни. Всички полета са задължителни. 

Влезте в профила си. Ако нямате създаден такъв, попълнете данните, без да натискате върху бутона "ВХОД".

В случай че желаете да Ви бъде издадена фактура на фирма, сложете отметка в полето " Същият адрес и на фактурата" и въведете съответните данни.

Искате да получите пратката си на друг адрес? Маркирайте полето "Допълнителен адрес" и въведете новите данни.

• Изберете начин за доставка и плащане.

• Задължително се запознайте с Регламента и Политиката за поверителност на нашия магазин. След това достатъчно е да изберете опцията "Поръчай".

Мога ли да направя поръчка без регистрация?

Регистрацията НЕ е задължителна. Можете да направите поръчка в сайта ни чрез БЪРЗА ПОРЪЧКА, по телефона, по имейл или във Facebook Messenger.

Препоръчително е да имате профил, за да можете да следите историята на направените от Вас поръчки. 

ДОСТАВКИ

Какъв е общият срок за реализиране на поръчка?

Поръчките на KIDS FASHION се изпълняват в срок до 2 работни дни. Времето за реализация не включва съботите, неделите и празничните дни. Получавате съобщение с информация за доставката веднага щом вашата пратка бъде обработена от куриер.

Мога ли да отворя пратката си и изпробвам преди да платя?

При получаване на Вашата пратка имате опция преглед. Mожете да изпробвате поръчаните от Вас артикули след като ги заплатите. Ако размерът не е подходящ за детето или не са удобни, имате възможност да ги върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване, стига да не са носени навън и да са в този вид, в който сте ги получили.

ПЛАЩАНЕ 

Как мога да платя?

Предоставяме ви избор на следните методи за плащане:

• с наложен платеж при получаване на Стоката;

• с банков превод по посочена чрез Платформата банкова сметка на Продавача; 

• електронно плащане и плащане с дебитна или кредитна карта чрез оторизирани сервизи, съгласно информацията, предоставена в рамките на Платформата;

Какви отстъпки мога да използвам?

Всеки клиент  има право да ползва отстъпка от обявените цени на сайта чрез въвеждане на своя промоционален код, получен на имейл адреса за контакт или под формата на клиентска карта за отстъпки на пощенския адрес за кореспонденция.  

Как мога да използвам моя код за отстъпка?

След като добавите продукта в "Кошницата", запишете кода в полето "Промокод" и натиснете "Добавяне". Веднага след това отстъпката ще се отрази в поръчката Ви.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Как да върна продукт?

Необходимо е да попълните хартиения формуляр Бланка за връщане на артикул, приложен в кутията с продуктите на Вашата поръчка или да свалите он-лайн. Изпратете на адреса за връщане, посочен във формуляра. Задължително прикрепяте фискален бон за направената поръчка.

Към бланката за връщане трябва да приложите също и документ потвърждаващ покупката (фактура). Ако не сте го запазили, трябва да посочите данните на купувача, за да можем да го открием в нашата система.

Какъв е срокът за възстановяване на сумата за върнат продукт?

Възстановяваме сумата в рамките на 14 дни от датата на изпращане на върнатата пратка, по банковата сметка, посочена във формуляра за връщане на продукти.  

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВЪПРОСИ

В случай, че имате допълнителни въпроси, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да се свържете с нас!