Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Помпи за кърмачки

Филтриране по

Марка

Марка

Възрастова група

Възрастова група

Пол

Пол

Промоция

Промоция

Цена

Цена

  • 8,00 лв. - 500,00 лв.

Налични са 25 продукта.

Показани са 1-24 от общо 25 артикул(а)

Активни филтри

Кърменето е най-добрият метод за хранене на бебето. В майчиното мляко се съдържат редица ценни вещества, които помагат за формирането на здрава имунна система у детето. Добре е пеленачето да бъде на кърма поне шест месеца, за да расте здраво и да усеща близостта с майка си за по-дълго време. 

Какви продукти за кърмачки ще откриеш в категорията

Освен помпи за извличане на кърма, тук ще намериш и още много други продукти за кърмачки, които всяка мама е добре да си набави още преди раждането. Предпазители за зърна, контейнери и торбички за съхранение на кърма, подплънки против протичане, многократни протектори и комплекти от единична помпа с шишета – разделът е много разнообразен и автоматично се превръща в един от най-често посещаваните, когато става дума за грижата за бебето и комфорта на неговата майка. 

Защо продуктите за кърмене са толкова необходими на всяка майка 

Те са онази категория стоки, които няма как да са ни излишни. Сега или на по-късен етап, тяхното включването в ежедневната рутина ще стане неотложно, а причините могат да бъдат следните: 

  • периодът на кърмене може да се окаже доста по-къс от очакваното, ако лактацията не е добра – не всички бебета искат да сучат, което води до необходимостта от помпа за изцеждане. Механична или ръчна, нейната употреба е силно наложителна, за да не се стига до запушване на млечните жлези, а и за да се удължи производството на кърма максимално дълго;
  • от гледна точка комфорта на майката също има доста полезни продукти – силиконовите протектори за зърна и подплънките са съпътстващ елемент, който допълва удобствата, на които кърмачките разчитат при отглеждането на бебето; 
  • желание за удължаване на храненето с естествено мляко – продукти, като контейнери и торбички за съхранение на кърма, позволяват това да се случи без никакви проблеми. 

Днес кърменето би могло да се случва по възможно най-добрия начин, стига да знаеш на кои видове стоки да заложиш. Купете помпи и аксесоари от Kidsfashion.bg и нека грижата за бебето бъде изпълнена само с положителни емоции! 

Как да извършиш селекцията

Освен цената друг водещ фактор за избора на помпа за кърма е и марката. А ние, от Kidsfashion.bg, работим само с водещи производители на детски стоки, които дължат отличната си репутация на високото качество и добрата си търговска политика. При покупката на стоки за кърмачки, като помпа, вземи предвид и персоналните си нужди, които при всяка майка са различни. 

Какви други стоки ще откриеш в онлайн магазин Kidsfashion.bg

Освен електрически, механични, двойни и единични помпи за кърма, на сайта ще откриеш и разнообразие от аксесоари за кърмачки, дрешки, играчки, колички, кошари и всякакви други стоки, които са от първа необходимост за отглеждането на детето. Възползвай се от огромния асортимент от продукти, за чието разнообразие следим непрекъснато. 

Виж още Скрий