Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Miquel Rius

Miquel Rius ✔️ Детски раници и чанти ᐉ ТОП Цени — Kidsfashion.bg
4
4

Съжаляваме, търсената от Вас страница не е намерена

Възможно е да сте въвели грешен URL на страницата или е била преместена в друг раздел. Използвайте линковете по-долу или търсачката, за да намерите необходимата информация:

MIQUELRIUS е марка, която произвежда ученически пособия за деца, помагащи за тяхната работа в училище и внимателно подготвяне на домашни и уроци. Продуктите са изключително подходящи за ученици в първи клас или по-горни класове, тъй марката се е погрижила да осигури всичко необходимо на едно дете за успешна учебна година.

С какво се отличават ученическите пособия на MIQUELRIUS

Богатата гама продукти и разнообразни дизайни на MIQUELRIUS позволяват на всеки ученик да избере нещата, отговарящи на неговия стил. Те са изработени от висококачествени материали, осигуряващи здравина и дълги години употреба.

Какви видове артикули на марката ще откриете на Kidsfashion.bg

На Kidsfashion.bg можете да откриете училищни пособия за момичета и момчета, които да улеснят ежедневието на всяко дете:

  • детски раници и чанти – меки и удобни, които могат да поберат всички необходими принадлежности на децата за училище;
  • несесери – съберете в тях всички моливи, химикали, гумички и други принадлежности, за да бъдат винаги удобни за употреба;
  • бутилки за вода – шишетата за вода могат да се поставят в специален джоб на раницата, за лесен достъп;
  • кутии за храна – храненето на обяд в училище не е чак толкова голямо предизвикателство. Можете да поставите приготвената храна от вкъщи в тази кутия.

Защо да изберете kidsfashion.bg

Онлайн магазинът ни Kidsfashion.bg ще осигури всичко необходимо на вашия ученик, за да се справя отлично през целия ден. Възползвайте се от уникалните цени на марката MIQUELRIUS и бъдете винаги в крак с модата. 

Виж още Скрий