Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

ORANGE TOYS

ORANGE TOYS ✔️ ТОП Цени — Kidsfashion.bg

Филтриране по

Възрастова група

Възрастова група

Пол

Пол

Серия

Серия

Промоция

Промоция

Цена

Цена

  • 13,00 лв. - 134,00 лв.

Налични са 126 продукта.

Показани са 1-24 от общо 126 артикул(а)

Активни филтри

Детските играчки Orange toys: където всеки герой има име, душа и своя история

Мечтата на всяко хлапе е да има домашен любимец, а героите на Orange toys  са истински приятели и добри „учители“ за тях. Те са много повече от детски плюшени играчки -  помагат на децата да изследват света на чувствата по безопасен и забавен начин, като разказват своята история. Така, плюшковците на Orange toys усмихват децата и остават за дълго време в техните сърца. Те винаги са до малките, които могат да споделят всичко с тях! Провокирайки детския потенциал за разказване и споделяне, децата развиват своето въображение.

Плюшени играчки, които оживяват в детската прегръдка

Въпреки тенденцията повечето съвременни деца да предпочитат игрите на таблет, Orange toys винаги намират място в детския свят. Със своя дизайн, пухкавите детски играчки не само умеят да прегръщат децата, но и децата обичат да ги гушкат.  Всеки герой от колекциите на Orange toys е част от очарователна колекция, проектирана за мечтите на всички момичета и момчета. Всеки продукт е опакован в еко кутия, която може да се превърне в уютна къщичка за своите плюшени обитатели.

Fluffies

Да припомним детството си! Всички имахме любими плюшени мечета... Да имат любимото си мече до себе си, е сигурен източник за комфорт и сигурност за малките. Нежната мекота на Fluffies позволява на хлапетата да развият своите сензорни умения като допир, докато притискат към себе си своите космати приятели.

Lucky Doggy и аксесоари

Името на всяко от тези кученца започва с думата „Lucky (Лъки)“, защото носят късмет! Всяко от тях има хоби, любима музика, спорт или фешън дрехи. Играейки с тях, малките се научават да се грижат за косматковците – важно умение, което със сигурност ще ги следва цял живот и ще изгради пътя на техните човешки взаимоотношения. 

Orange life и Orange toys

Често виждаме деца, които си взаимодействат с меките играчки, все едно са истински хора. Героите на тези колекции  позволяват на децата да практикуват и своите социални умения и повиша тяхната увереност. 

Mini Twini

Пълноценният сън на малките е една от основните мисии на всеки родител. Времето за сън никога няма да бъде същото, след играчките от колекция Mini Twini! Верни приятели, тези мъници помагат на децата да преодолеят своите страхове, посред нощ.

Символи на 2021

Каталогът на тази колекция съдържа в себе си тематичните за 2021 години – крави и бикове. Със своите професии и приказни мечти, тези герои учат децата да не се отказват от своите.

Всички деца обичат да играят

С тези детски играчки, играта е вълшебна! Дизайнерите на Orange toys превръщат мечтите на малките в творчески резултати. Всеки герой във веселия каталог на онлайн магазин Kidsfashion.bg е подбран с грижа и любов. Всеки етап от производството на тези играчки, се извършва, спрямо най-високите критерии за качество, безопасност и цени. 

Виж още Скрий