Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

JOUMMA

Joumma ✔️ Раници и чанти за ученици ᐉ ТОП Цени — Kidsfashion.bg
4
4

Съжаляваме, търсената от Вас страница не е намерена

Възможно е да сте въвели грешен URL на страницата или е била преместена в друг раздел. Използвайте линковете по-долу или търсачката, за да намерите необходимата информация:

Харесваме марки, които успяват да ни предложат свои продукти, подходящи за всякакви поводи. Joumma bags е точно такава. Испанският бранд е синоним на опит и познания за света на училището, пътуванията и детските раници и чанти. Марковите продукти, които откриваме в каталога на Joumma улесняват ежедневието на хлапетата и се адаптират към все по-специфичните им изисквания. 

С Joumma откриваме вълнуващия свят, в който момичетата и момчетата могат да растат с магията на любимите си герои и цветове. Те ще чувстват тяхната подкрепа по всяко време, благодарение на широкия спектър от детски продукти. Пътуването и ученето досега не са били толкова весели. Сега те могат да почувстват какво е да си супергерой или да усетят радостта на някои от най-известните анимационни приятелчета, благодарение на своята раница или куфар. 

Перфектната детска раница съществува

Училището остава като един от най-жизнените периоди от живота на децата, тъй като прекарват огромна част от своето време там. Затова, искаме те да се чувстват спокойни. Хлапетата възприемат нещата по малко по-различен начин. Наслаждават се на всеки момент и го изпълват с емоции и спомени. За да ги придружи във всяко тяхно приключение, Joumma създава детски раници, предназначени да се адаптират към техния детски свят.

Раницата е част от ежедневието на всяко дете! Много от тях я използват не само за училище, но и през всичките си свободни моменти. За  децата, това е част тяхната личност и отразява собствения им стил. Специално внимание обръщаме на детските раници, не просто подходящи, а проектирани за първи клас. Наясно сме колко определящ е този първи миг за тях.

Колекции със собствен характер

Модни колекции, които привличат хлапетата и отговарят на начина им на живот. Децата се нуждаят от детска раница, която да покрива очакванията им.

  • Колекция Pepe Jeans - направи разлика, задай тенденциите. Разликата, която имаме предвид обаче не е само в детайлите. Дизайните са винаги внимателно създадени, за да покрият големите колекции на марката, които да следват децата по всяко време. Pepe Jeans съчетава иновации и мода, за да създаде линии, които отразяват младия и непринуден дух на подрастващите хлапета. Куфари, ученически и детски раници, несесери и куп оригинални аксесоари за училище, които превръщат всеки момент на малките – в приключение.
  • Колекция ENSO - комфортът и практичността се обединяват в една и съща концепция – ENSO. Колекция, което се адаптира към постоянното движение на малките. Различните размери, разнообразие от цветове, принтове и материи са само част от гъвкавите модели, създадени от Joumma.

Куфари, които оживяват

Малките ще се забавляват неограничено, откривайки нови места и дестинации в компанията на любимите си герои. Мики Маус и Мини Маус, Спайдърмен, Замръзналото кралство и куп други, са само част от бандата, която с нетърпение очаква незабравимите преживявания, докато придружават децата с един от детските куфари на Joumma.

Вече можем да се забавляваме, по време на своето  пътуване с децата. Думи, които перфектно описват новата концепция за носене на детския багаж. В Kidsfashion.bg вярваме, че пътуването е различен начин за учене и израстване на малките. Подвижните куфари на Joumma са създадени от идеята децата да носят своите весели куфари, докато се забавляват! 

Joumma проектира своите продукти, като взима под внимание нуждите на своя краен потребител. Тяхната привлекателност и качества са създатели на трендовете, които помагат на децата да усещат комфорт и да се наслаждават на незабравими мигове с моделите от гамата на онлайн магазин Kidsfashion.bg. 

Виж още Скрий