Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Столчета за кола 0 до 25 кг

Филтриране по

Възрастова група

Възрастова група

Пол

Пол

Цена

Цена

  • 270,00 лв. - 300,00 лв.

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Активни филтри

За колко големи деца са подходящи столчетата за кола 0-25 кг? Какви характеристики притежават?

Защо килограмите на детето са от значение при избора на столче за кола

Законът за движение по пътищата регламентира, че возенето на малки пътници в кола трябва да става задължително със специално столче, като разделя децата в няколко възрастови категории. Но тъй като различните хлапета от една и съща възраст се развиват и растат с различни темпове, за ориентир се ползват килограмите. Те са показателни за необходимия вид седалка, тъй като е важно малчуганът да се чувства комфортно в нея – да не му е твърде тясна, твърде широка или облегалката да не е с неподходящ ъгъл.

Групите, на които децата са разделени според ЗДвП, са 0,0+,1,2 и 3, като най-малките в нулевата група са новородените, а най-големите в 3-та група достигат до тегло 36 кг. Горната граница на 2-ра група е 25 кг.

Как да изберете най-подходящото

Покупката на столче за кола изисква немалка инвестиция, която обаче е напълно оправдана, имайки предвид значението на това приспособление за безопасността на малкия пътник. Имате възможност да купувате отделни столчета за кола за всяка от възрастовите групи или пък да се спрете на комбиниран модел. Комбинираните седалки имат функции, които им позволяват да се адаптират към особеностите на физиката на хлапето в различните възрастови периоди.

Тук сме подготвили за вас разнообразие от модели за малчугани от 0 до 25 кг. Това означава, че ще можете да ползвате стола за кола от раждането на бебето, до периода, в който то ще достигне 25 килограма или приблизително до 7-годишна възраст.

Ежедневната употреба на седалката 0-25 кг я превръща в изключително далновидна и дългосрочна покупка, която ще е с вас в продължение на години.

Какви седалки 0-25 кг ще откриете 

В Kidsfashion.bg сме събрали за вас различни модели, които имат следните характеристики:

  • С допълнителна база, с помощта на която столчето за кола може да се постави обратно на посоката за движение при бебетата (до 15 кг) и по посоката на движение за големите деца;
  • Столчета с опция за промяна на ъгъла на облегалката и пригаждане към размерите на порастващото дете: смяна на местата на коланите, на позицията на подложката за глава и др.;
  • Със система за безопасно монтиране Isofix;
  • Разнообразни дизайни за момчета, момичета и унисекс;
  • Предложения 0-25 кг на марките GB, Chipolino, Kikka Boo и др.;
  • Изгодни оферти на промоционални цени.
  • Безплатна доставка за цялата страна за всяка поръчка над 99 лв.

Поръчайте качествени детски и бебешки стоки изгодно от онлайн магазин Kidsfashion.bg! 

Виж още Скрий