Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Клубна карта kidsfashion.bg

Добре дошъл в семейството на kidsfashion.bg

Активирай своята персонална Kлубна карта KIDS fashion card и се възползвай от индивидуални промоции и отстъпки при своите следващи покупки в kidsfashion.bg. 

Общи условия

1. Клубна карта KIDS fashion има три нива на отстъпка, които се определят от направения годишен оборот от конкретен потребител на kidsfashion.bg. Под годишен оборот се разбира сумата от всички направени покупки в периода от 1 януари до 31 декември в конкретна календарна година.

-------------

KIDfashion Loyalty card

дава право на отстъпка в размер на 10% при направен оборот от 1000 до 1999 лева

KIDS fashion Loyalty card

KIDfashion Friends card

дава право на отстъпка в размер на 15% при направен оборот от 2000 до 2999 лева

KIDS fashion Family card

KIDfashion Family card

дава право на отстъпка в размер на 20% при направен оборот над 3000 лева

KIDS fashion Family card

-------------

2. Клубна карта KIDS fashion се издава безплатно при достигане на определено ниво от направени покупки от конкретен потребител за дадената календарна година.

3. Оборотът натрупан от конкретен потребител през дадена календарна година се занулява след 31 декември на същата.

4. Клубна карта активирана в конкретна календарна година е валидна автоматично за следващата такава без значение от направения оборот от дадения потребител, който е неин притежател.

5. Клубна карта KIDS fashion може да бъде анулирана при недостигане на необходимите годишни обороти от конкретен потребител. Пример: През 2020 година достигате оборот от 1000 лева и получавате KIDS fashion Loyalty card, която ви дава право на отстъпки в размер на 10%. Тя автоматично е валидна и за 2021 година без значение от направените покупки през нея, но от 2022 ще бъде анулирана, ако през 2021 не сте достигнали дадения таргет описан по-горе в общите условия.

6. Клубна карта KIDS fashion е персонална и не може да се прехвърля на трети лица или да се използва като инструмент за плащане.

7. Всяка карта KIDS fashion има персонален номер и сумата натрупана от конкретния потребител, който я притежава не може да се прехвърля на друг такъв. 

8. Прилагането на конкретен процент отстъпка, става посредством уникален код, който всеки притежател е получил заедно с дадената пластика.

9. Допълнителните отстъпки, които всяка една карта KIDS fashion дава не важат за намалени артикули и по време на специални кампании и промоции на kidsfashion.bg

10. В случай на повреда, загуба или кражба, притежателят на карта KIDS fashion трябва да се обърне за съдействие към customerservice@kidsfashion.bg или 0 700 700 12. 

11. Kidsfashion.bg запазва правото да променя условията за ползване на карта KIDS fashion по всяко време без предизвестие.

12. Kidsfashion.bg си запазва правото да анулира карта при злоупотреба и некоректност.