Абонирай се за бюлетин и вземи -10% отстъпка.

Добре дошъл в семейството на kidsfashion.bg

Активирай своята персонална Kлубна карта и се възползвай от индивидуални промоции и отстъпки при своите следващи покупки в Kidsfashion.bg. 

Общи условия

1. Клубна карта Kidsfashion.bg има три нива на отстъпка, които се определят от направения годишен оборот от конкретен потребител на Kidsfashion.bg. Под годишен оборот се разбира сумата от всички направени покупки в периода от 1 януари до 31 декември в конкретна календарна година.

-------------

Loyalty card

дава право на отстъпка в размер на 10% при направен оборот от 1000 до 1999 лева

Friends card

дава право на отстъпка в размер на 15% при направен оборот от 2000 до 3999 лева

KIDS fashion Family card

Family card

дава право на отстъпка в размер на 20% при направен оборот над 4000 лева

KIDS fashion Family card

-------------

2. Клубна карта Kidsfashion.bg се издава безплатно при достигане на определено ниво от направени покупки от конкретен потребител за дадената календарна година.

3. Оборотът натрупан от конкретен потребител през дадена календарна година се занулява след 31 декември на същата.

4. Клубна карта активирана в конкретна календарна година е валидна автоматично за следващата такава без значение от направения оборот от дадения потребител, който е неин притежател.

5. Клубна карта Kidsfashion.bg може да бъде анулирана при недостигане на необходимите годишни обороти от конкретен потребител. Пример: През 2020 година достигате оборот от 1000 лева и получавате Loyalty card, която ви дава право на отстъпки в размер на 10%. Тя автоматично е валидна и за 2021 година без значение от направените покупки през нея, но от 2022 ще бъде анулирана, ако през 2021 не сте достигнали дадения таргет описан по-горе в общите условия.

6. Клубна карта Kidsfashion.bg е персонална и не може да се прехвърля на трети лица или да се използва като инструмент за плащане.

7. Всяка карта Kidsfashion.bg има персонален номер и сумата натрупана от конкретния потребител, който я притежава не може да се прехвърля на друг такъв. 

8. Прилагането на конкретен процент отстъпка, става посредством уникален код, който всеки притежател е получил заедно с дадената пластика.

9. Допълнителните отстъпки, които всяка една карта дава не важат за намалени артикули и по време на специални кампании и промоции на kidsfashion.bg

10. В случай на повреда, загуба или кражба, притежателят на карта Kidsfashion.bg трябва да се обърне за съдействие към customerservice@kidsfashion.bg или 0 700 700 12. 

11. Kidsfashion.bg запазва правото да променя условията за ползване на своите карти по всяко време, без предизвестие.

12. Kidsfashion.bg си запазва правото да анулира карта при злоупотреба и некоректност.